Noi am învățat să prețuim totul în viață... De la cele mai simple lucruri până la ceea ce înseamnă o familie.
Facem ceea ce ne place, ceea ce ne reprezintă și de aceea suntem cu atât mai ambiționați să surprindem mereu emoții, zâmbete adevărate, lacrimi, semne ale adorării … de fapt chiar acestea reprezintă recompensa noastră.
 Fiecare este unic în felul său și fiecare își dorește reprezentarea cea mai frumoasă a evenimentului său. Și aici intervenim noi fotografii în general.

Pentru a avea garanția calității, atunci când vei evalua portofoliul unui fotograf, ține cont de unele aspecte: creativitate acestuia, talentul, valoarea artistică a muncii sale, stilul abordat, dedicarea sa, responsabilitatea și nu în ultimul rând experiența pe care a dobândit-o în timp. Și asta pentru că în viață toate sunt trecătoare, însă doar prin intermediul fotografiilor îți vei aminti detaliile din trecut.
Și în acest context, oare nu meriți să ai parte de tot ceea ce te încântă și te fascinează? Oare nu meriți un fotograf care să fie capabil să surprindă emoția, dragostea, bucuria din ochii voștri, astfel încât de ori de câte ori vei revedea fotografiile să retrăiești aceeași emoție din ziua respectivă?

 Sperăm că v-am ajutat să vă stabiliți ordinea priorităților pentru evenimentul vostru, sau măcar că v-am dat de gândit în privința importanței fotografiilor.


Alex & Ama

 

 
Site optimizat pentru Internet Explorer - Safari. Rezolutie 1024 X 768
Ultima actualizare la: 07-01-17
 

 
 

© 2017 amalex foto